Kush jemi ne

Platformë e ndërtimit të besimit në Kosovë

Mundësuar nga

Ja peshku noton majtas,dhe një në të djathtë. Shkruan "New Social Initiative"

Inicijativë e re sociale

Mbështetur nga

Emri “UNMIK” me shkronja të mëdha.

Misioni Kombeve të Bashkuara në Kosovë

Në bashkëpunim me

Poçi ndriçon hapësirën rreth vetes.Teksti tingëllon "Ciudadanía Inteligente"

Fundación Ciudadanía Inteligente

Kontribuesit

Fotografi Sanja Sovrlić

Sanja Sovrlić

Fotografi Hiljmnijeta Apuk

Hiljmnijeta Apuk

Fotografi Sanja Vukovic

Sanja Vukovic

facebook.png linkedin.png
Fotografi Little People of Kosovo

Little People of Kosovo

website.png youtube.png
Fotografi Democracy for Development (D4D)

Democracy for Development (D4D)

facebook.png twitter.png website.png
Fotografi RTV Mir

RTV Mir

website.png
Fotografi Verka Jovanović

Verka Jovanović

linkedin.png facebook.png
Nuk ka fotografi

Donika Marku

Fotografi Milica Radovanović

Milica Radovanović

facebook.png
Fotografi CBS

CBS

facebook.png website.png
Fotografi Lazar Rakic

Lazar Rakic

facebook.png

Si mund të kontribuoj?

Anëtarët e rinj - Ju lutemi përdorni opsionin "Regjistrohuni për t'u bërë anëtar" për të kontribuar. Ju do të merrni casjen e përdoruesit me opsionin për të krijuar një fjalëkalim të ri së shpejti.