Statusi i Inicijativës
# Iniciativat Statusi Fillimi Fund Akterët Tema
1 Gratë e Kosovës në Media E përfunduar 2019-01-01 2019-06-01 UNMIK KoSSev
2 Fondi për tregime ndërkufitare hetuese Po vazhdon BIRN #HUMAN RIGHTS
3 Mbështetja e Raportimit Objektiv nga Pakica Media E përfunduar NED Radio Mitrovica Sever
4 Mbështetja e pakicave dhe mediave të pavarura E përfunduar NED AMPEK

Si mund të kontribuoj?

Anëtarët e rinj - Ju lutemi përdorni opsionin "Regjistrohuni për t'u bërë anëtar" për të kontribuar. Ju do të merrni casjen e përdoruesit me opsionin për të krijuar një fjalëkalim të ri së shpejti.