Statusi i Inicijativës
# Iniciativat Statusi Fillimi Fund Akterët Tema
1 Përfshirja sociale dhe pajtimi - Raportimi i paanshëm i mediave E përfunduar IOM KoSSev #LANGUAGE #GENDER EQUALITY
2 Fondi për tregime ndërkufitare hetuese Po vazhdon BIRN #HUMAN RIGHTS

Si mund të kontribuoj?

Anëtarët e rinj - Ju lutemi përdorni opsionin "Regjistrohuni për t'u bërë anëtar" për të kontribuar. Ju do të merrni casjen e përdoruesit me opsionin për të krijuar një fjalëkalim të ri së shpejti.