Statusi i Inicijativës
# Iniciativat Statusi Fillimi Fund Akterët Tema
1 Avantazhi i diversitetit E përfunduar 2020-01-08 2020-06-15 UNMIK Gračanica online
2 Përfshirja sociale dhe pajtimi - Raportimi i paanshëm i mediave E përfunduar IOM KoSSev #LANGUAGE #GENDER EQUALITY
3 Mbështetja e mediave dhe gazetarisë së pavarur me perspektivë të të drejtave të njeriut në Kosovë Po vazhdon 2018-01-01 2020-12-31 EU Kosovar Gender Studies Center Center for Equality and Liberty (CEL) Kosovo 2.0
4 Zhvillimi i gazetarisë hetimore mes gazetarëve që raportojnë në gjuhën serbe në Kosovë E përfunduar 2018-02-05 2019-10-31 KCSF InTER Crno Beli Svet
5 Ndaloni tjerrjen dhe manipulimin - Raportimi i vërtetë, objektiv dhe analitik pa kufizime E përfunduar 2019-01-01 2020-01-31 US Embassy Radio Mitrovica Sever
6 Përmirësimi i urës midis mediave dhe qytetarëve Po vazhdon 2019-01-01 2020-08-31 KCSF Royal Embassy of Norway in Kosovo NGO Kosovo Glocal
7 Përdorimi i teknologjive të reja për të promovuar përgjegjshmërinë E përfunduar NED NGO Internews Kosova
8 Mbështetja e Raportimit Objektiv nga Pakica Media E përfunduar NED Radio Mitrovica Sever
9 Mbështetja e pakicave dhe mediave të pavarura E përfunduar NED AMPEK
10 Nxitja e një debati të hapur përmes mediave të reja E përfunduar NED Sbunker
11 Promovimi i debateve të hapura dhe vlerave demokratike tek të rinjtë E përfunduar NED NGO Kosovo Glocal #YOUTH
12 Programi i Bursave të Gazetarisë për të Drejtat e Njeriut Po vazhdon EU Kosovar Gender Studies Center Center for Equality and Liberty (CEL) Kosovo 2.0
13 ActionSEE E përfunduar 2016-01-01 2019-01-01 EU NGO Open Data Kosovo

Si mund të kontribuoj?

Anëtarët e rinj - Ju lutemi përdorni opsionin "Regjistrohuni për t'u bërë anëtar" për të kontribuar. Ju do të merrni casjen e përdoruesit me opsionin për të krijuar një fjalëkalim të ri së shpejti.