Statusi i Inicijativës
# Iniciativat Statusi Fillimi Fund Akterët Tema
1 Gjithëpërfshirja sociale dhe pajtimi - Multimediale E përfunduar IOM KoSSev Center for social initiatives #LANGUAGE
2 Platforma e Ndërtimit të Mirëbesimit të Kosovës (Platforma Dixhitale TBF) E përfunduar 2019-09-01 2020-06-15 UNMIK NGO NSI

Si mund të kontribuoj?

Anëtarët e rinj - Ju lutemi përdorni opsionin "Regjistrohuni për t'u bërë anëtar" për të kontribuar. Ju do të merrni casjen e përdoruesit me opsionin për të krijuar një fjalëkalim të ri së shpejti.