Alternativna

Statusi i Inicijativës
# Iniciativat Statusi Fillimi Fund Akterët Rekomandimet Tema
1 Shkolla Alternative për të Drejtat e Njeriut E përfunduar 2019-10-01 2019-11-01 YIHR KS #YOUTH #HUMAN RIGHTS

Historitë e juaja

fotodnevnikfoto5555.png

Ditari nga karantina: Kur artisti i lirë krijon pa liri

Pandemia e korona virusit na kanë ndryshuar përditshmërinë. Duke respektuar rekomandimet për vetë izolim, lexuesve tonë, përmbajtjen kulturore ua sjellim në monitorët të kompjuterëve të tyre, në ekranet e telefonave të mençura, në rrjete sociale.

Lexo më shumë
unmik.PNG

Shoqërimi në distancë

Shikoni videon për shoqërimin në një distancë!

Lexo më shumë
toni-ostojic-izlozba-radova-slomljeni-snovi1111.png

Ëndrrat të cilat kanë sjellë dëshpërim dhe pakënaqësi: Të thyera dhe të dukshme

Ëndërrojmë/ imagjinojmë/shpresojmë. Ëndrrat janë pjesë e jetës tonë sekrete. Shpeshherë shkaktojnë ndjenja të pakëndshme, disa janë edhe të paplotësuara. “Ëndrrat e thyera” për Toni Ostojić janë inspirim për ciklin e punimeve dhe ekspozitën me të njëjtin emër e cila është para jush.

Lexo më shumë
Capture.PNG

Zgjuarja e përbashkët dhe transformimi

Kur elementi i pestë e përjeton natyrën: Zgjuarja e përbashkët dhe transformimi

Lexo më shumë
Capturemmmm.png

Nga Megi: bagsanta unike si një pasion dhe një biznes

Ajo ndërthuri dashurinë e saj për çanta unike dhe vetëdijen mjedisore në një.

Lexo më shumë