BONEVET

Statusi i Inicijativës
# Iniciativat Statusi Fillimi Fund Akterët Rekomandimet Tema
1 BONEVET - Arsimi pa pengesa Po vazhdon 2020-01-01 2020-12-31 KCSF Royal Embassy of Norway in Kosovo NGO BONEVET #YOUTH

Historitë e juaja

safe_image55555.jpg

GIZ Kosovo: Bashkohu në Luftën kundër COVID 19

GIZ Kosova po mbështet BONEVET në iniciativën e tyre për të prodhuar mburoja të fytyrës për të mbrojtur punëtorët mjekësorë në Kosovë.

Lexo më shumë
acpz-masks.jpg

Tre këndet amerikane në luftën kundër COVID-19

Tre këndet amerikane në luftimin e COVID-19: Krijimi i vizitorëve për profesionistët e shëndetësisë.

Lexo më shumë
safe_image.jpg

UNDP: Bashkohu në Luftën kundër COVID 19

Nevoja në rritje për pajisje mjekësore dhe pajisje mbrojtëse në kohën e COVID19 bën thirrje për përpjekje të përbashkëta!

Lexo më shumë