InnovationCentreKosovo

Statusi i Inicijativës
# Iniciativat Statusi Fillimi Fund Akterët Rekomandimet Tema
1 Global Enterpreneurship Week in Kosovo E përfunduar 2019-11-18 2019-11-24 Ambasada Suedeze GIZ Kosovo InnovationCentreKosovo Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë #YOUTH
2 Junior Geeks Po vazhdon InnovationCentreKosovo US Embassy #YOUTH

Historitë e juaja

Globe.png

Online Hackathon

Hack the Crisis Kosova është një hackathon në internet i organizuar nga Qendra e Inovacionit në Kosovë.

Lexo më shumë
93253444_3091122710938600_6260141260300877824_o.png

Dorëzimi i befasisë

Qendra e Inovacionit në Graçanica mori një shpërndarje surprizë, e cila do t'i ndihmojë ata të vazhdojnë të bëjnë vizore të rinj.

Lexo më shumë
95733293_6173644964500_887457551795355648_n22222.jpg

React Native (Trainimi Online)

React Native është një kornizë e aplikimit celular me burim të hapur.

Lexo më shumë