KoSSev

Statusi i Inicijativës
# Iniciativat Statusi Fillimi Fund Akterët Rekomandimet Tema
1 Përfshirja sociale dhe pajtimi - Raportimi i paanshëm i mediave E përfunduar IOM KoSSev #LANGUAGE #GENDER EQUALITY
2 Gjithëpërfshirja sociale dhe pajtimi - Multimediale E përfunduar IOM KoSSev Center for social initiatives #LANGUAGE
3 Gratë e Kosovës në Media E përfunduar 2019-01-01 2019-06-01 UNMIK KoSSev

Historitë e juaja

Capture.PNG

Reportazhi 30-minutësh për Gjimnazin e Mitrovicës

Reportazhi 30-minutësh për Gjimnazin e Mitrovicës u paraqit në një klub shoqëror në Mitrovicën e Veriut.

Lexo më shumë
Capture1111.PNG

OpisMEDIJavanje

OpisMEDIJavanje - Një udhëzues për lajmet që lëshoni në botën tuaj!

Lexo më shumë
93272864_1365638916977510_5724755483567325184_n222.jpg

Donacionet: Qendra e Inovacionit në Mitrovicë dhe UNMIK

Qendra e Inovacionit në Mitrovicë dhe UNMIK dhuruan mbi 400 vizorë, të gatshëm për iniciativa të reja.

Lexo më shumë
Darko.PNG

OpisMEDIjavanje me Darko Dimitrijević

OpisMEDIJavanje: Media e pakicave në Kosovë është e rëndësishme, por financiarisht e ndjeshme.

Lexo më shumë
platforma.png

Filloi platforma e mirëbesimit për Kosovën

OJQ-ja Iniciativa e Re Sociale (NSI) ka filluar zyrtarisht Platformën e Ndërtimit të Mirëbesimit në Kosovë.

Lexo më shumë
acpz-masks.jpg

Tre këndet amerikane në luftën kundër COVID-19

Tre këndet amerikane në luftimin e COVID-19: Krijimi i vizitorëve për profesionistët e shëndetësisë.

Lexo më shumë
americkaambasada22222.png

Donacione nga USAID dhe UNICEF

USAID dhe UNICEF ofrojnë ndihmë shtesë për familjet në nevojë gjatë COVID-19.

Lexo më shumë
Tamara S.PNG

OpisMEDIJavanje me Tamara Skrozza

OpisMEDIJavanje – Një udhëzues për lajmet që lëshoni në botën tuaj!

Lexo më shumë
Senka.PNG

OpisMEDIJavanje me Senka Vlatković

OpisMEDIJavanje: Jo nga gjyshe, jo nga xhaxhallarët, vetëm në interes të së vërtetës!

Lexo më shumë
Marija.PNG

OpisMEDIJavanje me Marija Vučić

OpisMEDIJavanje: Lajmet e rreme zakonisht qëndrojnë në titujt.

Lexo më shumë
Andjelka.PNG

OpisMEDIjavanje me Anđelka Ćup

OpisMEDIJavanje: Gazetarët serbë në Kosovë perceptohen si armiq dhe të parëndësishëm.

Lexo më shumë
Doruntina.PNG

OpisMEDIJavanje me Doruntina Baliu

OpisMEDIJavanje: Gazetarët e rinj rrallë kanë mundësi të punojnë në redaksitë profesionale.

Lexo më shumë
Sanja S.PNG

OpisMEDIJavanje me Sanja Sovrlić

OpisMEDIJavanje: Ju keni të drejtë të dini se çfarë po bëjnë institucionet.

Lexo më shumë
Violeta O.PNG

OpisMEDIjavanje me Violeta Oroši

OpisMEDIJavanje: Informacion i pakontrolluar ose gjysmë e vërtetë mund të çojë në pasoja të mëdha.

Lexo më shumë
Branko.PNG

OpisMEDIJavanje me Branko Čečen

OpisMEDIJavanje: Mendoni se nga kanë marrë paratë nga media.

Lexo më shumë