KosovoYIHR

Statusi i Inicijativës
# Iniciativat Statusi Fillimi Fund Akterët Rekomandimet Tema
1 Mbrojtësit e rinj për të drejtat e njeriut Po vazhdon YIHR KS #HUMAN RIGHTS
2 Të Rinjtë për Drejtësi Po vazhdon US Embassy YIHR KS #YOUTH #HUMAN RIGHTS
3 Shkolla Alternative për të Drejtat e Njeriut E përfunduar 2019-10-01 2019-11-01 YIHR KS #YOUTH #HUMAN RIGHTS
4 Gjykime të Simuluara E përfunduar 2020-03-20 US Embassy YIHR KS #YOUTH #HUMAN RIGHTS

Historitë e juaja

corona.jpg

Grupi për Siguri dhe Barazi Gjinore bën thirrje për parandalimin e dhunës në familje në kohë të pandemisë COVID-19

Në këtë kohë të pandemisë globale COVID-19, shtëpia supozohet të jetë vendi më i sigurt për të gjithë. Sidoqoftë, për njerëzit që përjetojnë dhunë në baza gjinore përfshirë dhunën në familje, distancimi shoqëror mund të nënkuptojë të jesh i bllokuar brenda me një abuzues.

Lexo më shumë
YIHR.png

YIHR: Thirrje e Hapur

Ftesë për trajnime njëjavore për OJQ-të.

Lexo më shumë
92358122_1533828483448113_3707606002598674432_n.png

Thirrje për pjesëmarrës - Trajnim mbi tregimin

Nëse jeni duke pyetur veten se si mund ta bëni qëndrimin tuaj në shtëpi gjatë këtyre kohërave të vështira më argëtuese dhe produktive, YIHR ka një zgjidhje për ju.

Lexo më shumë
93259529_1541270062703955_8559978294622027776_o.png

YIHR: Ne po kërkojmë Facilitator

YIHR KS është në kërkim të një Lehtësuesi për Programin e tyre të Shkëmbimit të Rinisë.

Lexo më shumë
95145145_1554041084760186_7853692758408560640_n.png

YIHR KS: Kurset online

YIHR KS po fillon me kurset online.

Lexo më shumë
100798565_1579274182236876_5056829618829393920_n.png

Aktiviteti i Dialogut Rinor të Kosovës

YIHR KS fton të gjithë të rinjtë/rejat nga komuniteti serb dhe shqiptar në Kosovë të moshës 16 - 30 vjeç të bëhen pjesë e Programit për Shkëmbime Rinore.

Lexo më shumë