NSI

Statusi i Inicijativës
# Iniciativat Statusi Fillimi Fund Akterët Rekomandimet Tema
1 Building Capacity for Better Community – Supporting establishment of Community Forums in Municipality of Zvecan and Municipality of Skenderaj Po vazhdon 2019-05-15 2020-05-15 NGO NSI IQS Inclusive Development Programme
2 Kuadri i Shoqërisë Civile për një Strategji Kombëtare për Ballafaqimin me të kaluarën në Kosovë Po vazhdon 2020-01-01 2021-01-31 US Embassy NGO NSI

Historitë e juaja

562146-istock-865781254.jpg-1024x575.png

NSI është në kërkim të një praktikanti!

NSI po kërkon një praktikant që të bashkohet me ekipin tonë dhe të marrë përsipër përgjegjësi të ndryshme në kuadër të projekteve të ndryshme aktive të NSI-së.

Lexo më shumë
platforma.png

Filloi platforma e mirëbesimit për Kosovën

OJQ-ja Iniciativa e Re Sociale (NSI) ka filluar zyrtarisht Platformën e Ndërtimit të Mirëbesimit në Kosovë.

Lexo më shumë
80361211_1027484634272383_6211503547402420224_n.jpg

Na ishte një herë që kurrë mos qoftë

Ekspozita "Na ishte një herë që kurrë mos qoftë" thërret në kujtesën e fëmijëve të vrarë dhe të humbur gjatë konfliktit në Kosovë (1998-2000).

Lexo më shumë
platform_wheel_graphic_web-01-01.png

Paraqitja e Platformës së Ndërtimit të Mirëbesimit në Kosovë

18 Mars 2020, Prishtinë Plat Platforma Kosovare e Mirëbesimit, një qendër e parë e llojit të informacionit mbi iniciativat, arritjet, mundësitë dhe kampionët për ndërtimin e besimit në Kosovë, është filluar publikisht.

Lexo më shumë
Platform Wheel Graphic.png

Të rinjtë mund ta ndërtojnë të ardhmen në mirëbesim

Drejtori Ekzekutiv i OJQ-së, Iniciativa Lokale LINK, Marko Rakic, shprehu mirënjohjen e tij për faktin që është pjesë e një grupi të njerëzve të përzgjedhur, puna e të cilëve shton përpjekjet për procesin e pajtimit.

Lexo më shumë