Infographics

Burime

journalism-composition900-300x2001111111.jpg

New Perspektiva: Trajnim për gazetarët

New Perspektiva po kërkon për dy të rinj që të marrin pjesë në një trajnim tre-mujor për gazetarët.

Lexo më shumë
UPSHIFT.jpg

Mundësi e re për të rinjtë UPSHIFT; Kosovo Wide është këtu!

A doni të jeni një krijues pozitiv i ndryshimeve në komunitetin tuaj duke mësuar se si të zhvilloni dhe zbatoni idenë tuaj 💡 mbi një zgjidhje për një çështje sociale?

Lexo më shumë
48410611111111111.jpg

OSBE: Thirrje për aplikim

Thirrje për aplikim: Akademia Lokale e Dialogut e OSBE-së për Gratë e Reja

Lexo më shumë
CBM.jpg

𝗬𝗼𝘂𝘁𝗵 𝗘𝗰𝗼-𝗪𝗼𝗿𝗸𝘀𝗵𝗼𝗽

CBM është i lumtur të shpallë thirrjen për pjesëmarrës për të punëtorin e ardhshme 𝗬𝗼𝘂𝘁𝗵 𝗘𝗰𝗼-𝗪𝗼𝗿𝗸𝘀𝗵𝗼𝗽.

Lexo më shumë
eu.png

Thirrje për aplikime

Nëse jeni shkrimtar, ilustrues, përkthyes, apo artist grafik librash, atëherë shikojeni këtë mundësi të shkëlqyeshme dhe aplikoni!

Lexo më shumë
ponder.jpg

PONDER: Punëtori kritike për shkrim-lexim në media

PONDER, një mundësi e shkëlqyer për të rinjtë në Kosovë, kësaj here ata mund të rrisin aftësitë e tyre të të menduarit kritik

Lexo më shumë
unmik.png

📣 Thirrje për hulumtuesit e rinj nga Kosova për të aplikuar!

Zyra e KB për Ndërtimin e Paqes në New York ka nisur reklamimin e postimeve të UNV për një Rishikim Tematik Lokal të Ndërtimit të Paqes.

Lexo më shumë
162398724_1829050653925893_8693844157435217102_o res.png

Thirrje për aplikim

Thirrje për aplikim për webinar: "Të rinjtë si mbrojtës të të drejtave të njeriut"

Lexo më shumë
161816066_3611779768933058_5070819008950755607_o res.jpg

Bëhuni Pjesëmarrësi tjetër i Trajnimit të Techstitution!

Këtë herë, Blina dhe Hyrjeta kanë ndarë përvojën e tyre me ne

Lexo më shumë
161163015_2975242656095694_3126986282685314307_o.jpg

Hapet Aplikmi per Klasa Fizike

Me shumë kënaqësi ju njoftojmë që pas një viti të mësimit online, Bonevet Prishtina hap dyert e hapësirës e cila zhvillon inovatorët e së ardhmës.

Lexo më shumë
Call-for-a-trainer-1-1080x445.png

Thirrje e Hapur për Trainer

Fasilitimi i shtatë (7) punëtorive kërkimore ligjore brenda projektit "Përmirësimi i qasjes në drejtësi në nivelin komunal"

Lexo më shumë
res.png

Thirrje e Hapur për Blogs më të Mirë

SHFAQNI FUQINË E RINISË: THIRRJE E HAPUR PËR BLOGET MË TË MIRA NË KUADËR TË "RINIA KUNDËR COVID-19"

Lexo më shumë
iStock-854170488-1024x833.jpg

Aktiviteti i Pajtimit dhe Transformimit të Konfliktit po kërkon një zhvillues uebi!

Aktiviteti për Pajtim dhe transformim të konfliktit po kërkon një zhvillues uebi për të hartuar dhe zhvilluar një faqe në internet dhe aplikacionin celular.

Lexo më shumë
152867918_189033369644571_2407974891780106805_n res.jpg

Thirrje për pjesëmarrës/e

GAIA Kosova po organizon një punëtori për paqen në Mitrovicë më 3 mars 2021, e cila do të drejtohet nga Nejat Ismajli.

Lexo më shumë
153168375_243778494040775_4084681115475569352_o.jpg

Rinia dhe Gjinia

YEA-të tona do të përqëndrohet rreth barazisë gjinore dhe fuqizimit të grave

Lexo më shumë