Infographics

Burime

471482155555.jpg

Thirrje për praktikë në financa dhe administratë

OJQ Aktiv shpall një ftesë për praktikë në Zyrën e Financave dhe Administratës. Kohëzgjatja e pritur e praktikës është gjashtë muaj.

Lexo më shumë
82996663_2513841028880419_8783922034078908416_o.jpg

OSBE: Jemi duke Punësuar!

Shikoni vendet e lira të tyre lokale dhe ndërkombëtare

Lexo më shumë
training.jpg

Nxito! Regjistrimet jane te hapura

Qendra Rinore Diakonie shpall të hapur aplikimin për kandidatë në trajnimet që organizohen në qendër.

Lexo më shumë
safe_image.jpg

UN-Habitat: Vende të lira pune

UN-Habitat po hap disa pozicione

Lexo më shumë
82806593_10157278368632991_7848317173045919744_o.png

KCSF: Ne po punësojmë

Bëhuni pjesë e ekipit të KCSF duke aplikuar për mundësi të lira pune

Lexo më shumë
bf (1).jpg

Ben Franklin Program Veror Transatlantik

Thatshtë koha e vitit, koha për të paraqitur një kërkesë Benjamin Franklin Transatlantic Fellowship (BFTF)

Lexo më shumë
81239179_2502897493308106_6353521459997966336_o.jpg

OSBE: Jemi duke Punësuar!

Ata kanë dy vende të lira interesante.

Lexo më shumë
82227884_2673088522781313_4270519186804965376_n.jpg

EULEX: Bashkohuni me ekipin tonë

Thirrje e jashtme për aplikime për stafin vendor

Lexo më shumë
osce.jpg

OSBE: Jemi duke Punësuar!

Ata kanë dy vende të lira pune (me kontratë lokale).

Lexo më shumë