Infographics

Burime

yihr.jpg

Thirrja e Hapur: Menaxher i Programit

YIHR: Ne jemi duke kërkuar një Menaxher të Programit për t'u bashkuar me ekipin tonë.

Lexo më shumë
acdc.png

ACDC - Konkurrencë për Menaxherin e Projektit

ACDC po shpall konkurs për një menaxher të projektit për të punuar në projekte.

Lexo më shumë
Visibility-Materials-Tender-Cover-1024x640.png

RYCO: Ne po kërkojmë materiale të dukshme të markës

Ftesë për tender për furnizim, dizajn dhe prodhim të materialeve të dukshme të markës.

Lexo më shumë
IOM.jpg

IOM: Thirrje për propozime

Thirrje për propozime - Shërbime mjekësore mobile

Lexo më shumë
Administrative-Mentor-1024x640.png

RYCO: Ne po ju kërkojmë!

RYCO: Punoni me ne, ne jemi në kërkim të mentorit administrativ.

Lexo më shumë
iom111.jpg

IOM Kosova po Punon!

IOM Kosova po kërkon të plotësojë disa vende të lira të punës.

Lexo më shumë
am corner1.jpg

Sfidat koronavirus për studentët

COVID-19 solli në bord shumë sfida! Si të ndjeheni keq sepse nuk jeni në gjendje të përshëndetni siç duhet miqtë tuaj. Por çdo problem kërkon një zgjidhje!

Lexo më shumë
106294013_3015532915181437_332278955446890631_n111.jpg

Lajme të rreme përgjatë raportimit pandemik, politikës dhe ndërtimit të paqes

Këtë të enjte AGK dhe UN Women po organizojnë trajnimin në internet me temë "Lajmet e rreme në të gjithë raportimin pandemik, politikën dhe ndërtimin e paqes".

Lexo më shumë
yihr.jpg

Shkolla alternative për të drejtat e njeriut

YIHR KS fton të gjithë studentët e shkencave sociale të universiteteve publike dhe private të Kosovës që të aplikojnë.

Lexo më shumë
giz.png

GIZ Kosovo: Thirrje për aplikim

Thirrje për aplikim për disejnim të stemës (logos).

Lexo më shumë
ryco.png

RYCO: Ftesë për tender

Ftesë për tender për prodhim të videove informative.

Lexo më shumë
ryco.png

Thirrje e Hapur - Në Sytë e Rinisë

Thirrje e Hapur - Në Sytë e Rinisë: Ekipi Rinor i Ballkanit Perëndimor.

Lexo më shumë
kcsf11.png

KCSF: Grante institucionale

Thirrje për aplikim për grante institucionale.

Lexo më shumë
Intern.jpg

DEMOS është në kërkim të praktikantëve

DEMOS: Ne po kërkojmë praktikantë për t'u bashkuar me ekipin tonë!

Lexo më shumë
Y-Peer-Training-of-Trainers-COVER-1024x640.png

RYCO: Thirrje e Hapur

Thirrje e Hapur: Trainimi i Trainerëve Y-Peer i Ballkanit Perëndimor.

Lexo më shumë