Infographics

Burime

103958152_1972271169574295_1099213857648737928_o.jpg

ERMA - Programi Rajonal Evropian i Masterit

Shkalla e dyfishtë (Sarajevë / Bologna), një praktikë jashtë vendit, lëvizshmëri në Itali - Bursë e plotë (4500 € + shpenzime).

Lexo më shumë
104063596_10157895179697217_5639213627660522396_o.png

Seminar: Të drejtat e njeriut në filmin e animuar

Si mund të kontribuojnë filmi dhe animacioni në promovimin dhe avokimin e të drejtave dhe lirive të njeriut?

Lexo më shumë
2_Sweeden_Embassy2.png

Zyrtari i Programit Kombëtar: Qeverisja Demokratike dhe të drejtat e njeriut

Shkathtësi, aftësi dhe aftësi e fortë analitike për të identifikuar, analizuar dhe artikuluar çështje shumë-dimensionale të zhvillimit shoqëror.

Lexo më shumë
62560991_10156761971062217_6609513734316490752_n.jpg

Anibar është duke kërkuar një Koordinator të Projektit dhe Arsimit dhe një menaxher të mediave sociale

Për të aplikuar, ju lutemi plotësoni formularin dhe ngarkoni letrën tuaj të motivimit dhe CV deri të hënën 15 qershor 2020 23:59 CET.

Lexo më shumë
Instagram-size-1.png

Thirrje e Hapur: Grante të Vogla për OJQ-të

Projektet që do të mbështeten do të përqëndrohen në çështjet e drejtësisë tranzicionale, që kanë të bëjnë me të kaluarën, ndërtimin e paqes dhe pajtimin.

Lexo më shumë
kaef_01_logo_hlite.png

Aplikimi KAEF - 2021 aktualisht është i hapur

Investimi i bërë në një KAEF Fellow është një investim për të mirën e Kosovës dhe njerëzve të saj.

Lexo më shumë
50456955_617874925316144_5835747149417021440_n.jpg

Hapja e punës - marketing dixhital dhe shkrimtari i praktikantëve

Të gjithë mund të aplikojnë, pavarësisht kualifikimeve akademike, moshës, gjinisë dhe racës.

Lexo më shumë
101550846_4578753605484092_5236071076676501504_n.jpg

Punë të disponueshme!

USAID Kosova po kërkon kandidatë të kualifikuar për pozitën e Specialistit të Blerjes dhe Ndihmës.

Lexo më shumë
Snimak ekrana (43).png

Bursa për Gazetari në fushën e të Drejtave të Njeriut

Propozimet mund të dërgohen në anglisht, shqip ose serbisht, të cilat do të jenë gjuhët me të cilat do të punohet gjatë programit.

Lexo më shumë
101659757_3027088734035479_8950680925394436096_o.jpg

Programi Kultura për Ndryshim

Programi Kultura për Ndryshim hap thirrjen e tretë për përkrahje të nismave kulturore dhe artistëve në Kosovë.

Lexo më shumë
100798565_1579274182236876_5056829618829393920_n.png

Aktiviteti i Dialogut Rinor të Kosovës

YIHR KS fton të gjithë të rinjtë/rejat nga komuniteti serb dhe shqiptar në Kosovë të moshës 16 - 30 vjeç të bëhen pjesë e Programit për Shkëmbime Rinore.

Lexo më shumë
99123319_2998258740210079_6846212229562368_o.jpg

Regjistrimi online është hapur

Qendra Rinore Diakonie shpall të hapur aplikimin për kandidatë në trajnimin Online për Gitar me mundësi vazhdimi në Qendrën Rionere Diakonie.

Lexo më shumë
99418354_2995923513776935_6267629999637921792_o.jpg

Puna e Voulnteer në Itali

A doni t’i bashkoni ata për punë voulnteer në Itali? Apliko tani!

Lexo më shumë
Legal aid1.jpg

Agjencia Për Ndihmë Juridike Falas - R. e Kosovës po kërkon zyrtar ligjor për ndihmë juridike falas

Agjencia Për Ndihmë Juridike Falas - R. e Kosovës po kërkon zyrtar ligjor për ndihmë juridike falas për komunat veriore të Kosovës: Mitrovicë e Veriut, Leposaviç, Zubin Potok dhe Zveçan.

Lexo më shumë
BPRG.PNG

Thirrje publike për shprehjen e interesit

Thirrje Publike për Shprehje të Interesit - Konceptualizimi dhe Prodhimi i Video animacioneve.

Lexo më shumë