Rrjeti i Ndërtimit të Besimit të Kosovës

NETWORK

Pledges / Premtimet / Obećanja

Veprimet flasin më shumë se fjalët. Premtimi është një angazhim i veprueshëm që detajon se si një person do të përfshijë ndërtimin e besimit në punën e tij në një mënyrë të matshme, praktike. Bërja e një zotimi është një parakusht për tu bashkuar me Rrjetin e Ndërtimit të Mirëbesimit të Kosovës.

quotation marks

Unë zotohem të vazhdoj të investoj në axhendën e ndërtimit të besimit dhe të punoj me dhembshuri, mirëkuptim dhe qartësi. Besimi është themeli për paqen, respektin dhe të ardhmen tonë të përbashkët.

Zahir Tanin
Përfaqësuesi Special i Sekretarit të Përgjithshëm të KB dhe Kreu i UNMIK
Zahir Tanin
quotation marks

Zotohem se pa kompromis do të nxjerr në pah, çdo shkelje të të drejtave gjuhësore.

Şlavisa Mladenovic
Komisioneri i Gjuhëve, Zyra e Komisionerit të Gjuhëve
Şlavisa Mladenovic
quotation marks

Unë zotohem se do të raportoj objektivisht edhe për çështjet më të ndjeshme në vend, nga marrëdhëniet ndëretnike deri te proceset ndërkombëtare. Kjo është ajo që ne gazetarët u detyrohemi qytetarëve tanë.

Una Hajdari
Gazetare e pavarur
Una Hajdari
quotation marks

Unë zotohem se Ambasada Zvicerane do të promovojë përfshirjen dhe diversitetin si vlera thelbësore për një shoqëri të fortë.

Thomas Kolly
Ambasadori i Zvicrës në Kosovë
Thomas Kolly
quotation marks

Unë zotohem t'i përgjigjem plotësisht nevojave të të gjitha komunave të Kosovës pavarësisht prejardhjes së tyre etnike, politike ose sociale duke përmirësuar vazhdimisht shërbimet e Asociacionit të Komunave të Kosovës përmes një qasjeje holistike dhe inovative.

Sazan Ibrahimi
Drejtori Ekzekutiv, Asociacioni i Komunave të Kosovës
Sazan Ibrahimi
quotation marks

Zotohem se nuk do të përkthej asnjëher asnjë përmbajtje që përcjellë mesazhe pezhorative/gjuhë urrejtje/diskriminuese për cilindo komunitet që frymon në planetin Tokë.

Shenaj Belegu
Përkthyese dhe mësuese e gjuhës
Shenaj Belegu
Shiko të gjitha
817

Burime

511

Iniciativat

367

Organizatat

99

Pledges / Premtimet / Obećanja

Kontakti

Ka shumë mënyra për ta bërë këtë!

BACK TO TOP