Kampionët e rinj

A jeni 18-30 vjeç?
A keni një ide të madhe, të guximshme për planetin tonë?
Nëse po, aplikoni që të jetë një nga Kampionët e Rinj 2020.

Programi i Kombeve të Bashkuara për Mjedisin (UNEP) po u bën thirrje novatorëve 18-30 vjeç të paraqesin zgjidhjet e tyre krijuese në sfidat më të ngutshme mjedisore në botë. Ne po kërkojmë artistët, shkencëtarët, ekonomistët, komunikuesit dhe sipërmarrësit nga të gjitha aspektet e jetës me ide të mëdha, të guximshme për mjedisin, për njerëzimin, për një të ardhme më të gjelbër.

Si të aplikoni:

Aplikimet mund të paraqiten në 7 gjuhë të Kombeve të Bashkuara përmes një portali në faqen e internetit të Kampionëve të Rinj.
Afati i fundit për dorëzime është 10 Prilli 2020.

Lexo më shumë

Ky projekt mbështetet nga Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë (UNMIK) dhe zbatohet nga New Social Initiative. Mendimet e shprehura në të pasqyrojnë pikëpamjet e autorit dhe jo domosdoshmërisht ato të Kombeve të Bashkuara, të UNMIK-ut a të New Social Initiative.

Tregimet e fundit

52-Flaka-Siqeca_QC.png

Ish drejtor i Shëndetësisë, Dr Flaka Siqeca është #KTBChampion!

Lexo më shumë
cccccccccc.png

Puna me RYCO: Menaxher i Programit

BALLKANET PERNDORE - Zyra Rajonale e Bashkëpunimit Rinor është në kërkim të një kolegu të ri!

Lexo më shumë