Regjistrimi online është hapur

99123319_2998258740210079_6846212229562368_o (1).jpg | #DiakonieYouthCenter #YOUTH

Qendra Rinore Diakonie shpall të hapur aplikimin për kandidatë në trajnimin Online për Gitar me mundësi vazhdimi në Qendrën Rionere Diakonie. Në fund të trajnimit do certifikoheni dhe do angazhoheni në punë praktike nëse kursi përfundohet me sukses dhe dedikim. Mosha 14 - 21 vjeq.

Aplikoni duke vizituar qendrën rinore Diakonie prapa sallës Minatori në Mitrovicë ose online duke mbushur formën.

Lexo më shumë

Ky projekt mbështetet nga Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë (UNMIK) dhe zbatohet nga New Social Initiative. Mendimet e shprehura në të pasqyrojnë pikëpamjet e autorit dhe jo domosdoshmërisht ato të Kombeve të Bashkuara, të UNMIK-ut a të New Social Initiative.

Tregimet e fundit

Vertical.png

Përgjigje ndaj pandemisë aktuale COVID-19

Ekipi i Kombeve të Bashkuara në Kosovë (UNKT) ofron përgjigje socio- ekonomike ndaj pandemisë aktuale COVID-19.

Lexo më shumë
undp1.jpg

Dashni e kujdes

Fushata #dashniekujdes kundër diskriminimit dhe stigmatizimit të personave të infektuar me virusin Covid-19 në Kosovë.

Lexo më shumë