Anibar është duke kërkuar një Koordinator të Projektit dhe Arsimit dhe një menaxher të mediave sociale

62560991_10156761971062217_6609513734316490752_n.jpg | #ANIBAR

Anibar është duke kërkuar një Koordinator të Projektit dhe Edukimit dhe menaxherin e mediave sociale për Programin e tij të Edukimit të Arteve.

Koordinatori i Projektit dhe Edukimit do të jetë përgjegjës për koordinimin e projektit në kuadër të Akademisë së Animacioneve Anibar në Prishtinë dhe Pejë, për më shumë informacion mbi përmbledhjen e projektit: Thirrni Koordinatorin e Projektit dhe Arsimit.

Menaxheri i mediave sociale do të jetë përgjegjës për administrimin e kanaleve të mediave sociale Anibar, për më shumë informacion mbi këtë pozicion kontrolloni: Thirrni menaxherin e mediave sociale.

Për të aplikuar, ju lutemi plotësoni formularin dhe ngarkoni letrën tuaj të motivimit dhe CV deri të hënën 15 qershor 2020 23:59 CET. Intervistat (përmes Skype, Zoom) do të bëhen javën tjetër me aplikantët në listën e ngushtë.

Ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje shtesë në lidhje me pozicionin.

 Lexoni më shumë dhe aplikoni

Ky projekt mbështetet nga Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë (UNMIK) dhe zbatohet nga New Social Initiative. Mendimet e shprehura në të pasqyrojnë pikëpamjet e autorit dhe jo domosdoshmërisht ato të Kombeve të Bashkuara, të UNMIK-ut a të New Social Initiative.

Tregimet e fundit

us.jpg

Këshilltari i Rinisë i UNMIK-ut dhe Këshilli i Shkurtër i Sigurisë për Rinjtë e Rinj të Kosovës

UNMIK-u ishte një nga tre misionet e KB-së që prezantuan praktikat e tyre më të mira në takimin e formulës * të Arrias të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara.

Lexo më shumë
European union.PNG

Rri sigurtë, mbaje maskën!

Koronavirusi nuk është miku yt, por ti ke superfuqi për ta parandaluar atë. Ndjeki hapat e paraqitur në këtë video për ta luftuar koronavirusin.

Lexo më shumë