Trajnimi i Programimit Python

Image_Python_2.png | #InnovationCentreKosovo

Kursi do të përfshijë bazat e programimit duke përdorur gjuhën e programimit Python 3. Qëllimi i tij është të prezantojë konceptet e programimit, t'ju pajis me aftësi programimi të mjaftueshme për të ndërtuar programe të vogla ose të mesme për sa i përket shkallës dhe kompleksitetit, dhe të vendosë rrugën për eksplorimin dhe studimin e mëtutjeshëm të fushave të konsultimit në internet.

Python është një gjuhë programimi që është jashtëzakonisht e lehtë për tu mësuar, dhe mund të përdoret si një hap në gjuhët dhe kornizat e tjera të programimit. Nëse jeni fillestar absolut dhe kjo është hera juaj e parë që punoni me çdo lloj gjuhe kodimi, kjo është diçka që ju dëshironi patjetër. Python ishte krijuar për të qenë i lehtë për t’u kuptuar dhe argëtues për t’u përdorur.

Pasi të mësoni Python, nuk do të keni kurrë mungesë mënyrash për të shfrytëzuar aftësinë. Për të mos përmendur, pasi që shumë ndërmarrje të mëdha mbështeten në gjuhën, ju mund të fitoni para të mira si një zhvillues i Python.
Në Angel List, Python është 2 aftësia më e kërkuar dhe gjithashtu aftësi me pagën mesatare më të lartë të ofruar.

Ky projekt mbështetet nga Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë (UNMIK) dhe zbatohet nga New Social Initiative. Mendimet e shprehura në të pasqyrojnë pikëpamjet e autorit dhe jo domosdoshmërisht ato të Kombeve të Bashkuara, të UNMIK-ut a të New Social Initiative.

Tregimet e fundit

us.jpg

Këshilltari i Rinisë i UNMIK-ut dhe Këshilli i Shkurtër i Sigurisë për Rinjtë e Rinj të Kosovës

UNMIK-u ishte një nga tre misionet e KB-së që prezantuan praktikat e tyre më të mira në takimin e formulës * të Arrias të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara.

Lexo më shumë
European union.PNG

Rri sigurtë, mbaje maskën!

Koronavirusi nuk është miku yt, por ti ke superfuqi për ta parandaluar atë. Ndjeki hapat e paraqitur në këtë video për ta luftuar koronavirusin.

Lexo më shumë