IOM Kosova po Punon!

IOM.jpg | #IOM

IOM Kosova po kërkon të plotësojë vendet e lira të mëposhtme:

1. Psikolog klinik - shqipfolës
2. Psikolog klinik - folës serb
3. Këshilltar psikologjik - shqipfolës
4. Këshilltar psikologjik - folës serb
5. Këshilltar Psikologjik - Të folurit Rom
6. Mjeku Mjekësor - Rajoni i Prishtinës
7. Mjeku Mjekësor - Qarku i Pejës
8. Mjeku Mjekësor - Mitrovica Jug
9. Mjeku Mjekësor - Mitrovica Veriore
10. Mjeku Mjekësor - Qarku Gjilan

Ky projekt mbështetet nga Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë (UNMIK) dhe zbatohet nga New Social Initiative. Mendimet e shprehura në të pasqyrojnë pikëpamjet e autorit dhe jo domosdoshmërisht ato të Kombeve të Bashkuara, të UNMIK-ut a të New Social Initiative.

Tregimet e fundit

us.jpg

Këshilltari i Rinisë i UNMIK-ut dhe Këshilli i Shkurtër i Sigurisë për Rinjtë e Rinj të Kosovës

UNMIK-u ishte një nga tre misionet e KB-së që prezantuan praktikat e tyre më të mira në takimin e formulës * të Arrias të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara.

Lexo më shumë
European union.PNG

Rri sigurtë, mbaje maskën!

Koronavirusi nuk është miku yt, por ti ke superfuqi për ta parandaluar atë. Ndjeki hapat e paraqitur në këtë video për ta luftuar koronavirusin.

Lexo më shumë