Tech Heroes

TeachHeroes.jpg | #BritishEmbassy #IOM #YOUTH

Për herë të 3-të më rradhë hapet programi Tech Heroes. Ky program do të trajnoj më shumë se 100 nxënës se si të krijojnë aplikacione të ndryshme.

Nxënësit e perzgjedhur do të kenë mundësinë të angazhohen në zgjidhjen e problemeve/sfidave në komunitet përmes krijimeve teknologjike.

Apliko tani dhe fito mundësinë për t'u bërë një Tech Hero

Tech Heroes përkrahet nga Ambasada Britanike në Prishtinë dhe implementohet nga IOM (International Organization for Migration) dhe Akademia jCoders.

Lexo më shumë

Ky projekt mbështetet nga Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë (UNMIK) dhe zbatohet nga New Social Initiative. Mendimet e shprehura në të pasqyrojnë pikëpamjet e autorit dhe jo domosdoshmërisht ato të Kombeve të Bashkuara, të UNMIK-ut a të New Social Initiative.

Tregimet e fundit

us.jpg

Këshilltari i Rinisë i UNMIK-ut dhe Këshilli i Shkurtër i Sigurisë për Rinjtë e Rinj të Kosovës

UNMIK-u ishte një nga tre misionet e KB-së që prezantuan praktikat e tyre më të mira në takimin e formulës * të Arrias të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara.

Lexo më shumë
European union.PNG

Rri sigurtë, mbaje maskën!

Koronavirusi nuk është miku yt, por ti ke superfuqi për ta parandaluar atë. Ndjeki hapat e paraqitur në këtë video për ta luftuar koronavirusin.

Lexo më shumë