Rri sigurtë, mbaje maskën!

| #EuropeHouse #COVID19 #EuropeanUnionKosovo

Ky projekt mbështetet nga Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë (UNMIK) dhe zbatohet nga New Social Initiative. Mendimet e shprehura në të pasqyrojnë pikëpamjet e autorit dhe jo domosdoshmërisht ato të Kombeve të Bashkuara, të UNMIK-ut a të New Social Initiative.

Tregimet e fundit

us.jpg

Këshilltari i Rinisë i UNMIK-ut dhe Këshilli i Shkurtër i Sigurisë për Rinjtë e Rinj të Kosovës

UNMIK-u ishte një nga tre misionet e KB-së që prezantuan praktikat e tyre më të mira në takimin e formulës * të Arrias të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara.

Lexo më shumë
unmik.jpg

Zbatimi i Rezolutave për Rininë, Paqen dhe Sigurinë nga Operacionet e Paqes të KB

Më 9 shtator, Këshilltarja e Rinisë së UNMIK-ut Jana Minochkina dhe dy të rinj nga Kosova Diellza Geci dhe Andjela Mirkovic do të informojnë Këshillin e Sigurimit.

Lexo më shumë