Nxito! Regjistrimet jane te hapura

| #YOUTH

Qendra Rinore Diakonie shpall të hapur aplikimin për kandidatë në trajnimet që organizohen në qendër. Në fund të trajnimit do certifikoheni dhe do angazhoheni në punë praktike nëse kursi përfundohet me sukses dhe dedikim. Mosha 14 - 21 vjeq. Aplikoni duke vizituar qendrën rinore Diakonie prapa sallës Minatori në Mitrovicë ose në internet duke plotësuar formularin në faqen e tyre të internetit.

Lexoni më shumë në: https://bit.ly/3229kZg

Ky projekt mbështetet nga Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë (UNMIK) dhe zbatohet nga New Social Initiative. Mendimet e shprehura në të pasqyrojnë pikëpamjet e autorit dhe jo domosdoshmërisht ato të Kombeve të Bashkuara, të UNMIK-ut a të New Social Initiative.

Tregimet e fundit

UNMIK.png

Mobilizimi i mbështetjes multi-etnike kundër pandemisë së koronavirusit

Mobilizimi i mbështetjes multi-etnike përballë një armiku të përbashkët: OJQ-ja rinore prodhoi 15,000 mburoja fytyre për punëtorët e vijës së frontit.

Lexo më shumë
resize.jpg

UNICEF Dorëzon 1,344 Transportues Vaksinash

UNICEF dorëzon 1,344 bartës të vaksinave për programin e rregullt të imunizimit në Ministrinë e Shëndetësisë.

Lexo më shumë