EUSR po punëson!

33bc69ea265eefe5df8523584769f3c1_400x400.png

Afati i fundit për aplikim: 24 Janar 2021

Ky projekt mbështetet nga Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë (UNMIK) dhe zbatohet nga New Social Initiative. Mendimet e shprehura në të pasqyrojnë pikëpamjet e autorit dhe jo domosdoshmërisht ato të Kombeve të Bashkuara, të UNMIK-ut a të New Social Initiative.

Tregimet e fundit

res.png

Thirrje e Hapur për Blogs më të Mirë

SHFAQNI FUQINË E RINISË: THIRRJE E HAPUR PËR BLOGET MË TË MIRA NË KUADËR TË "RINIA KUNDËR COVID-19"

Lexo më shumë
Screenshot (117)1.png

Me tregime kuptohemi më së miri!

Kampi dyditor mblodhi rreth 45 të rinj nga komunitete të ndryshme, e për çfarë kampi bëhet fjalë pyetëm Albulena Uka nga YIHR.

Lexo më shumë