Hyrje në kursin Python

python-training.png | #AmericanCornerPristina #YOUTH

A keni aplikuar akoma ?!

Kjo është java e fundit e thirrjes së hapur për studentët tanë fillestarë të Kursit Python!

Klasat janë të gjitha FALAS dhe të dizajnuara për t'ju ofruar një themel të fortë programimi në Python. Nuk kërkohet përvojë e kodimit. E tëra që ju nevojitet është një kompjuter dhe dëshira për të mësuar!

Ky projekt mbështetet nga Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë (UNMIK) dhe zbatohet nga New Social Initiative. Mendimet e shprehura në të pasqyrojnë pikëpamjet e autorit dhe jo domosdoshmërisht ato të Kombeve të Bashkuara, të UNMIK-ut a të New Social Initiative.

Tregimet e fundit

UNMIK.png

Mobilizimi i mbështetjes multi-etnike kundër pandemisë së koronavirusit

Mobilizimi i mbështetjes multi-etnike përballë një armiku të përbashkët: OJQ-ja rinore prodhoi 15,000 mburoja fytyre për punëtorët e vijës së frontit.

Lexo më shumë
resize.jpg

UNICEF Dorëzon 1,344 Transportues Vaksinash

UNICEF dorëzon 1,344 bartës të vaksinave për programin e rregullt të imunizimit në Ministrinë e Shëndetësisë.

Lexo më shumë