image

Linking Through Lenses: Giveaway e dytë!

Kategori: Thirrje të hapura
Organizatat: NGO NSI , Linking Through Lenses


Gara e dytë LTL është gati. 


E gjitha çfarë ju duhet të bëni është të pikturoni apo të vizatoni diçka që reflekton marrëdhënie ndëretnike pozitive në Kosovë. Punimet më të mira do të shpërblehen me dhurata të çmueshme:

Skuter elektrik

Orë inteligjente

Dritë unazore


Postoni një foto të vizatimit/pikturës në rrjete sociale. Ju duhet të vendosni #LTLKosovo në përshkrimin tuaj, tëbëni follow dhe të etiketoni @ltlkosovo, @maxytravelette (për pjesëmarrësit serb) ose @praselimi (për pjesëmarrësit shqiptar), dhe @nsimitrovica.


Preferohet që profili juaj të mos jetë privat në mënyrë që të mos e humbasim postimin. 


Gara është e vlefshme deri më 20 Shtator. Fituesit do të zgjedhen nga ekipi LTL me influencuesit. 


About LTL: http://ltl.newsocialinitiative.org/about-project/