image

Linking Through Lenses nisi kampanjën e videove

Kategori: Lajme
Organizatat: NGO NSI

Historitë e influencerëve vendor do të ju çojnë në një udhëtim emocionues nëpër Kosovë. Ata diskutuan për martesën e përzier, marrëdhëniet ndëretnike ,përgjegjësitë e influencerëve për të krijuar përmbajtje pozitive dhe interesante që mund të largoj narrativat negative dhe toksike. LTL shkoi në Sushiqe/Sushiqe, një fshat malor në komunën e Shtërpcës/Štrpce, ku u takua me familjen Markočević të cilët treguan historinë e tyre. Ne nuk duam të japim më shumë detaje, ndaj shikoni videon dhe shikoni se si është jeta në këtë familje multietnike në Kosovë.© 2021, Linking Through Lenses 

Më shumë video dhe histori interesante do të vijnë së shpejti, qëndroni të kyqur duke ndjekur LtL në www.ltl.newsocialinitiative.org dhe rrjetet sociale @ltlKosovo #LinkingThroughLenses #LTLKosovo #OčiUOči #symësy