image

"Art therapy for all"

Kategori: Video

Etiketat: #CULTURE

Në kuadër të projektit “Art terapi për të gjithë”, i mbështetur nga UNMIK-u, së fundmi në Mitrovicën e Veriut është mbajtur koncerti i grupit “Gruv hijena”. Ky është vetëm një nga një sërë aktivitetesh të projektit të ardhshëm të realizuar nga Qendra Private Kulturore Aquarius dhe Fondacioni Demetra.

Foto: Milan Kabasic për "Art terapi për të gjithë"

***