Programi Zviceran i Sipërmarrjes

Zemra e çdo ekosistemi sipërmarrës është vetë komuniteti i sipërmarrësve. Programi Zviceran për Sipërmarrësi (EP Swiss) ka përfshirë këtë besim dhe mbështet ndërtimin e komuniteteve lokale të fillimit poshtë, duke punuar me drejtuesit dhe ndërtuesit e ekosistemit që nga viti 2015. Lexoni më shumë në: https://swissep.org/about-us

Organizatat: Swisscontact
Vendndodhjet: Kosova e gjerë
Data e fillimit : 01, January 2015
Data e përfundimit : 01, January 2023
Etiketat: