50 vjet ekzistence!

Universiteti i Prishtinës shënon 50 vjetorin e tij. Nën simbolin e këtij Universiteti, të rinjtë mbruan ndryshimin pozitiv; për të drejtën e tyre për një jetë më të mirë dhe të drejtën e tyre për arsimim! Kohët kanë ndryshuar, por Universiteti i Prishtinës mbetet një inkubator i pazëvendësueshëm për të ardhmen e Kosovës.

Lexoni më shumë

Ky projekt mbështetet nga Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë (UNMIK) dhe zbatohet nga New Social Initiative. Mendimet e shprehura në të pasqyrojnë pikëpamjet e autorit dhe jo domosdoshmërisht ato të Kombeve të Bashkuara, të UNMIK-ut a të New Social Initiative.

Tregimet e fundit

52-Flaka-Siqeca_QC.png

Ish drejtor i Shëndetësisë, Dr Flaka Siqeca është #KTBChampion!

Lexo më shumë
cccccccccc.png

Puna me RYCO: Menaxher i Programit

BALLKANET PERNDORE - Zyra Rajonale e Bashkëpunimit Rinor është në kërkim të një kolegu të ri!

Lexo më shumë