COVID-19 Faqen e raportimeve

Covid 19 fb.PNG | #COVID19

Uebfaqja zyrtare e Ministrisë së Shëndetësisë së Kosovës përmban informacionin e fundit për përhapjen e virusit COVID-19, duke mbledhur të dhëna nga faqja e WHO (Organizata Botërore e Shëndetësisë), si dhe nga autoritetet Kosovare shëndetësore në nivel qendror dhe lokal

Ju mund të plotësoni pyetësorin dhe të shihni veten nëse keni ndonjë simptomë të mundshme, gjithashtu, ka ilustrime që mund t'ju ndihmojnë të identifikoni simptomat e virusit. Do të mësoni gjithashtu më shumë rreth masave mbrojtëse që mund të merrni për të mbrojtur veten nga virusi. Dhe, më pozitive nga të gjitha, ju mund të plotësoni formularin dhe të aplikoni si vullnetar!

Lexoni më shumë

Ky projekt mbështetet nga Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë (UNMIK) dhe zbatohet nga New Social Initiative. Mendimet e shprehura në të pasqyrojnë pikëpamjet e autorit dhe jo domosdoshmërisht ato të Kombeve të Bashkuara, të UNMIK-ut a të New Social Initiative.

Tregimet e fundit

us.jpg

Këshilltari i Rinisë i UNMIK-ut dhe Këshilli i Shkurtër i Sigurisë për Rinjtë e Rinj të Kosovës

UNMIK-u ishte një nga tre misionet e KB-së që prezantuan praktikat e tyre më të mira në takimin e formulës * të Arrias të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara.

Lexo më shumë
European union.PNG

Rri sigurtë, mbaje maskën!

Koronavirusi nuk është miku yt, por ti ke superfuqi për ta parandaluar atë. Ndjeki hapat e paraqitur në këtë video për ta luftuar koronavirusin.

Lexo më shumë