Dorëzimi i befasisë

93253444_3091122710938600_6260141260300877824_o.png | #NDI #InnovationCentreKosovo #GracanicaInnovationCentre #COVID19

Këtë mëngjes Qendra e Inovacionit në Graçanica mori një shpërndarje të befasishme, e cila do t'i ndihmojë ata të vazhdojnë të bëjnë vizore të reja. Me përkrahjen bujare të NDI Kosovës për dhurimin e filamentit ata do të jenë në gjendje të pajisin 200 punonjës të tjerë shëndetësorë me vizore mjekësore dhe t'i ndihmojnë ata në luftime Covid 19 pandemitë në Kosovë. Stafi i tyre është krenar që është pjesë e iniciativës për mbrojtje të NDI.

Ky projekt mbështetet nga Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë (UNMIK) dhe zbatohet nga New Social Initiative. Mendimet e shprehura në të pasqyrojnë pikëpamjet e autorit dhe jo domosdoshmërisht ato të Kombeve të Bashkuara, të UNMIK-ut a të New Social Initiative.

Tregimet e fundit

EminaRadioK4_Your stories.png

Emina Hyseni: Valët e radios për tashmë e 21 vjet

Radio K4 dhe zëri i njohur i Emina Hyseni. Është Emina - menaxherja e radios - e cila ndau me ne faktin se si bordet editoriale serbe dhe shqiptare të kësaj radioje kanë bashkëpunuar për më shumë se dy dekada.

Lexo më shumë
podcast_Your stories.png

Episode 3: Ballafaqimi me të kaluarën dhe drejtësia tranzicionale

Amer Alija nga Fondi për të Drejtën Humanitare në Kosovë foli për parimet kryesore të ballafaqimit me të kaluarën dhe drejtësinë tranzicionale.

Lexo më shumë