Mundësia e punës: Zyrtar për shtyp dhe informacion

Job Op.jpg | #EU #EuropeanUnionKosovo

Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë ka vendin e lirë për pozicionin e Agjentit Lokal:
 
Postimi: Zyrtar për shtyp dhe informacion
 
Seksioni: Politik, shtyp dhe informacion
 
Referenca: EUOK 09-20 PPI
 
Statusi: Agjent Lokal
 
Kohëzgjatja: Pafund

Ky projekt mbështetet nga Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë (UNMIK) dhe zbatohet nga New Social Initiative. Mendimet e shprehura në të pasqyrojnë pikëpamjet e autorit dhe jo domosdoshmërisht ato të Kombeve të Bashkuara, të UNMIK-ut a të New Social Initiative.

Tregimet e fundit

us.jpg

Këshilltari i Rinisë i UNMIK-ut dhe Këshilli i Shkurtër i Sigurisë për Rinjtë e Rinj të Kosovës

UNMIK-u ishte një nga tre misionet e KB-së që prezantuan praktikat e tyre më të mira në takimin e formulës * të Arrias të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara.

Lexo më shumë
European union.PNG

Rri sigurtë, mbaje maskën!

Koronavirusi nuk është miku yt, por ti ke superfuqi për ta parandaluar atë. Ndjeki hapat e paraqitur në këtë video për ta luftuar koronavirusin.

Lexo më shumë