Dashni e kujdes

undp.jpg | #COVID19 #UNDP

Fushata #dashniekujdes kundër diskriminimit dhe stigmatizimit të personave të infektuar me virusin Covid-19 në Kosovë.

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), në bashkëpunim me OJQ-në Aktiviteti për nënën dhe fëmijët, dhe në koordinim të plotë me Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike dhe institucionin e Avokatit të Popullit, lanson fushatën ndërgjegjësuese të titulluar #dashniekujdes (#LoveAndCare) kundër diskriminimit dhe stigmatizimit të personave të shëruar nga virusi Covid-19 në Kosovë.

Ky projekt mbështetet nga Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë (UNMIK) dhe zbatohet nga New Social Initiative. Mendimet e shprehura në të pasqyrojnë pikëpamjet e autorit dhe jo domosdoshmërisht ato të Kombeve të Bashkuara, të UNMIK-ut a të New Social Initiative.

Tregimet e fundit

Vertical.png

Përgjigje ndaj pandemisë aktuale COVID-19

Ekipi i Kombeve të Bashkuara në Kosovë (UNKT) ofron përgjigje socio- ekonomike ndaj pandemisë aktuale COVID-19.

Lexo më shumë
us.jpg

Këshilltari i Rinisë i UNMIK-ut dhe Këshilli i Shkurtër i Sigurisë për Rinjtë e Rinj të Kosovës

UNMIK-u ishte një nga tre misionet e KB-së që prezantuan praktikat e tyre më të mira në takimin e formulës * të Arrias të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara.

Lexo më shumë