Agjenda: Java Digjitale e Ndërtimit të Besimit, 12-16 prill

Agenda12to16.png | #OpenDataKosovo #NSI #Alternativna

Platformë e Ndërtimit të Besimit në Kosovë ju fton të bashkoheni me ne për Javën e Digjitale të Ndërtimit të Mirëbesimit me diskutime ekspertësh, një fushatë të mediave sociale me premtime për veprim nga anëtarët e Rrjetit të Kosovar të Ndërtimit të Mirëbesimit dhe me përmbajtje interesante nga ndërtuesit vendorë të mirëbesimit në komunitetet tuaja.

Premtimet nga anëtarët e rrjetit, si dhe përmbajtja origjinale me heronjtë e ndërtimit të mirëbesimit të përditshëm dhe histori nga komunitetet lokale do të lëshohen çdo ditë.

Mos humb asnjë përditësim! Na ndiqni në Facebook: @trustbuildingks

Orari i premierës në Facebook:

E hënë, 12 Prill - Fillimi: Ndërtimi i mirëbesimit, Inovacioni dhe Teknologjia
10:00 ALB | 11:00 SRB
Paraqiten: Blerta Thaçi (ODK), Sanja Stojković (NSI)
Moderuar nga Paulina Behluli

E martë, 13 Prill - Gratë në Shërbimin Publik
10:00 ALB | 11:00 SRB
Paraqiten: Donika Emini (CiviKos), Njomza Emini (Forumi për Lidership dhe Demokraci)
Moderuar nga Milica Andrić Rakić

E mërkurë, 14 Prill - Gratë në Biznes
10:00 ALB | 11:00 SRB Paraqiten: Florentina Dushi (BDG), Shpresa Agushi (NRAEVOK)
Moderuar nga Paulina Behluli

E enjte, 15 Prill - Gratë në Paqe dhe Siguri
10:00 ALB | 11:00 SRB
Paraqiten: Brikena Avdyli (Fondacioni Jahjaga), Jeta Krasniqi (KDI), Jovana Radosavljević (NSI)
Moderuar nga Milica Andrić Rakić

E Premte, 16 Prill - Gratë në Media
10:00 ALB | 11:00 SRB
Paraqiten: Una Hajdari (E pavarur), Dafina Halili, Zorica Vorgučić (RTV Kim)
Moderuar nga Milica Andrić Rakić

** Të gjithë pjesëmarrësit ekspertë janë nga nëngrupi i Rrjetit të Ndërtimit të Mirëbesimit të Kosovës për Gratë, Paqen dhe Sigurinë

Ky projekt mbështetet nga Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë (UNMIK) dhe zbatohet nga New Social Initiative. Mendimet e shprehura në të pasqyrojnë pikëpamjet e autorit dhe jo domosdoshmërisht ato të Kombeve të Bashkuara, të UNMIK-ut a të New Social Initiative.

Tregimet e fundit

journalism-composition900-300x2001111111.jpg

New Perspektiva: Trajnim për gazetarët

New Perspektiva po kërkon për dy të rinj që të marrin pjesë në një trajnim tre-mujor për gazetarët.

Lexo më shumë
UPSHIFT.jpg

Mundësi e re për të rinjtë UPSHIFT; Kosovo Wide është këtu!

A doni të jeni një krijues pozitiv i ndryshimeve në komunitetin tuaj duke mësuar se si të zhvilloni dhe zbatoni idenë tuaj 💡 mbi një zgjidhje për një çështje sociale?

Lexo më shumë