Rrno me tregu

uytf.jpg | #YOUTH

Ky podcast synon të bëhet zëri i të rinjve kosovarë nga të gjitha komunitetet, të cilët do të trajtojnë tema të ndryshme, me qëllimin për të ngritur vetëdijsimin.

Së bashku me Qendresa Mehmeti, Erna Salihu dhe Aida Redžepagić, podcast-i do të sjellin tregime në jetë duke ftuar mysafirë të ndryshëm çdo episod. Mysafirët do të kenë lirinë e ndarjes së përvojës së tyre, pa gjykime dhe paragjykime.
Episodet prej 20-30 minutash do të kenë titra në anglisht, shqip dhe serbisht.

Episodi i parë do të vijë shumë shpejt, qëndroni të azhurnuar dhe ndiqni faqen tonë në Facebook.
Për ndonjë pyetje ose / dhe rekomandime, ju lutemi na kontaktoni përmes email-it zyrtarë të podcast-it: [email protected]

Lexo me shume

Ky projekt mbështetet nga Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë (UNMIK) dhe zbatohet nga New Social Initiative. Mendimet e shprehura në të pasqyrojnë pikëpamjet e autorit dhe jo domosdoshmërisht ato të Kombeve të Bashkuara, të UNMIK-ut a të New Social Initiative.

Tregimet e fundit

journalism-composition900-300x2001111111.jpg

New Perspektiva: Trajnim për gazetarët

New Perspektiva po kërkon për dy të rinj që të marrin pjesë në një trajnim tre-mujor për gazetarët.

Lexo më shumë
UPSHIFT.jpg

Mundësi e re për të rinjtë UPSHIFT; Kosovo Wide është këtu!

A doni të jeni një krijues pozitiv i ndryshimeve në komunitetin tuaj duke mësuar se si të zhvilloni dhe zbatoni idenë tuaj 💡 mbi një zgjidhje për një çështje sociale?

Lexo më shumë