image

Trustbuilding Saloon - "Fuqizimin e të rinjve përmes ndërtimit të besimit: Ndërtimi i urave për një të ardhme më gjithëpërfshirëse"

Kategori: Lajme
Organizatat: NGO NSI
Etiketat: #YOUTH

Bashkohuni me ne në Qendrën Rinore në Gjilan/Gnjilane për një diskutim që nxit mendimin mbi "Fuqizimin e të rinjve përmes ndërtimit të besimit: Ndërtimi i urave për një të ardhme më gjithëpërfshirëse".

Gjatë aktivitetit, ne do të diskutojmë rolin vendimtar të ndërtimit të besimit në fuqizimin e të rinjve dhe promovimin e përfshirjes në shoqërinë tonë. Ju gjithashtu do të zbuloni Platformën e Ndërtimit të Besimit në Kosovë, një shembull mbresëlënës se si mjetet dixhitale mund të promovojnë besimin dhe pajtimin.

Mos e humbisni këtë mundësi për t'u bashkuar me miqtë tuaj dhe për të mësuar se si mund t'i fuqizojmë të rinjtë për të ndërtuar një të ardhme më të mirë.

Regjistrohu tani dhe shihemi atje! 

https://forms.gle/ipp7sr4kVGCwfDSYA

Data dhe ora: 9 Mars, ora 12:30