Kampanja 16 ditë të kampanjës së aktivizmit kundër dhunës në baza gjinore

Pas fillimit të një fushate globale prej 16 ditësh aktivizmi kundër dhunës me bazë gjinore (25 nëntor - 10 dhjetor), Grupi i Sigurisë dhe Gjinisë bën thirrje për përpjekje të vazhdueshme që synojnë eliminimin e dhunës ndaj grave dhe vajzave, dhe për një reagim të forcuar institucional ndaj njeriut të tillë shkeljet e te drejtave. Lexo më shumë në: https://www.ks.undp.org/content/kosovo/en/home/presscenter/articles/2018/12/14/16-days-campaign-summary.html

Organizatat: UN Women
Vendndodhjet: Kosova e gjerë
Data e fillimit : 01, November 2018
Data e përfundimit : 01, December 2018
Etiketat: #GENDER EQUALITY #HUMAN RIGHTS