UN Women

UN Women

Vebfaqja:

Projektet

# Emri Statusi Organizatat Vendndodhjet Data e fillimit Data e përfundimit Etiketat
10 Përfundimi i Dhunës kundër Grave Completed UN Women
NGO Aktiv
Dragash , Gjakovë , Zveçan , Zubin Potoku , Mitrovicë e Jugut , Leposaviq , Gjilan #GENDER EQUALITY #HUMAN RIGHTS
11 Mbështetje e vazhdueshme për institucionet relevante të Kosovës Completed UN Women
Zyra e Kordinatorit Kosovar Kundër Dhunes në Familje
Kosova e gjerë #GENDER EQUALITY #HUMAN RIGHTS
16 Jo Pronë e Jotja: Lidhja midis Dhunës në Familje dhe të Drejtave të Pronës së Grave në Kosovë Completed UN Women
UNMIK
Mitrovicë e Jugut , Leposaviq , Zveçan , Zubin Potoku , Prizreni 01, November 2019 31, May 2020 #GENDER EQUALITY
17 Kampanja 16 ditë të kampanjës së aktivizmit kundër dhunës në baza gjinore Completed UN Women Kosova e gjerë 01, November 2018 01, December 2018 #GENDER EQUALITY #HUMAN RIGHTS
27 Marrëveshje për krijimin e databazës të integruar për rastet e dhunës në familje Completed UN Women
Ministria e Drejtësisë
Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale
Këshilli Gjyqësor i Kosovës
Këshilli Prokurorial i Kosovës
Policia e Kosovës
Kosova e gjerë 14, March 2019 #GENDER EQUALITY
105 Eventi lidhur me Lirinë e shtypit dhe sigurinë e mediave në Ditën Botërore të Lirisë së Shtypit Completed UN Women
OSCE
AGK
Kosova e gjerë 03, May 2019 #HUMAN RIGHTS
107 Eventi lidhur me Lirinë e shtypit dhe sigurinë e mediave në Ditën Botërore të Lirisë së Shtypit Completed UN Women
OSCE
AGK
Kosova e gjerë 03, May 2019 #HUMAN RIGHTS
118 Media si një instrument i paqes In Progress UN Women
AGK
Kosova e gjerë
120 Media si një instrument i paqes In Progress UN Women
AGK
Kosova e gjerë
165 Shtyerja përpara e zbatimit të Agjendës Gratë, Paqja dhe Siguria në Kosovë dhe Drejtësia 2020 Completed UN Women
Zyra e Kordinatorit Kosovar Kundër Dhunes në Familje
UNMIK
Kosova e gjerë #GENDER EQUALITY

Terms and Conditions & Privacy Policy Page

BACK TO TOP