Jo Pronë e Jotja: Lidhja midis Dhunës në Familje dhe të Drejtave të Pronës së Grave në Kosovë

Shfaqja e 'Jo Prone e Jotja: LIdhja në mes dhunës në familje dhe të drejtave të pronës së grave në Kosovë' gjatë Dokufestit dhe në katër komuna veriore gjatë 16 ditëve të aktivizmit. Lexo më shumë në: https://unmik.unmissions.org/gallery-not-your-property-screening

Organizatat: UN Women , UNMIK
Vendndodhjet: Mitrovicë e Jugut , Leposaviq , Zveçan , Zubin Potoku , Prizreni
Data e fillimit : 01, November 2019
Data e përfundimit : 31, May 2020
Etiketat: #GENDER EQUALITY