Biznesit si një mjet, tregu si një qëllim

Me ndihmën e UNMIK-ut, OJQ-ja Shoqata e Grave Sabor mblodhi së bashku 20 biznese të vogla në pronësi të serbëve dhe shqiptarëve (në të dyja gratë dhe burrat), në takime interaktive biznes-biznes për të përfituar nga mundësitë për të ndërtuar bizneset e tyre përmes bashkëpunimit. Ky BKP do të përfshijë gjithashtu trajnime për ngritjen e kapaciteteve në fushën e marketingut, financave dhe regjistrimit, ndër të tjera. Lexo më shumë në: https://www.facebook.com/pg/Sabor-Udruzenje-zena-495566330624407/photos/?tab=album&album_id=1192394897608210&__tn__=-UC-R

Organizatat: UNMIK , Sabor
Vendndodhjet: Zveçan , Zubin Potoku , Mitrovicë e Jugut , Leposaviq , Graçanicë , Shtërpcë , Partesh
Data e fillimit : 01, January 2019
Data e përfundimit : 01, June 2019
Etiketat: #GENDER EQUALITY