UN Women

UN Women

Vebfaqja:

Projektet

# Emri Statusi Organizatat Vendndodhjet Data e fillimit Data e përfundimit Etiketat
166 Shtyerja tutje e zbatimit të Agjendës Gratë, Paqja dhe Siguria në Kosovë dhe Drejtësia 2020 In Progress UN Women
UNMIK
Zyra e Kordinatorit Kosovar Kundër Dhunes në Familje
Kosova e gjerë #GENDER EQUALITY
168 Duke forcuar zërin dhe ndikimin e grave që krijojnë ndryshime Completed UNKT
UN Women
UNMIK
EU
BIRN
Grupi I Grave në Kamenicë
Kosova e gjerë #GENDER EQUALITY
193 Shtyerja tutje e zbatimit të Agjendës Gratë, Paqja dhe Siguria në Kosovë dhe Drejtësia 2020 In Progress Zyra e Kordinatorit Kosovar Kundër Dhunes në Familje
UN Women
UNMIK
Kosova e gjerë #GENDER EQUALITY
108 Kampanja 16 ditë të kampanjës së aktivizmit kundër dhunës në baza gjinore Completed UN Women Kosova e gjerë 01, November 2018 01, December 2018 #GENDER EQUALITY #HUMAN RIGHTS
442 Forcimi i kapaciteteve institucionale në Kosovë për të siguruar qasje adekuate në Drejtësi dhe Informacion, dhe shërbime mbrojtëse për të mbijetuarit e dhunës me bazë gjinore Completed UNMIK
UN Women
Kosova e gjerë 28, October 2019 15, June 2020 #GENDER EQUALITY
443 Forcimi i kapaciteteve institucionale në Kosovë për të siguruar qasje adekuate në Drejtësi dhe Informacion, dhe shërbime mbrojtëse për të mbijetuarit e dhunës me bazë gjinore Completed UNMIK
UN Women
Kosova e gjerë 28, October 2019 15, June 2020 #GENDER EQUALITY
451 Organizimi i Asamblesë së Dytë të Asamblesë Rinore të KB në Kosovë Completed UNMIK
UNICEF
United Youth Task Force
UNDP
UN Women
OSCE
Kosova e gjerë 01, March 2018 01, June 2018 #YOUTH
452 Organizimi i Asamblesë së Dytë të Asamblesë Rinore të KB në Kosovë Completed UNMIK
UNICEF
United Youth Task Force
UN Women
UNDP
OSCE
Kosova e gjerë 01, March 2018 01, June 2018 #YOUTH
468 Agjendë e avancuar e axhendës Rinore, Paqe dhe Siguri në Kosovë - Asambleja e tretë e Kombeve të Bashkuara për Rinjtë në Kosovë Completed UNMIK
UNICEF
IOM
UNDCO
UN Women
United Youth Task Force
NGO PEN
Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit
Kosova e gjerë 20, April 2019 24, June 2019 #YOUTH
469 Agjendë e avancuar e axhendës Rinore, Paqe dhe Siguri në Kosovë - Asambleja e tretë e Kombeve të Bashkuara për Rinjtë në Kosovë Completed IOM
UNMIK
UN Women
UNDCO
United Youth Task Force
NGO PEN
Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit
UNICEF
Kosova e gjerë 20, April 2019 24, June 2019 #YOUTH

Terms and Conditions & Privacy Policy Page

BACK TO TOP