NGO PEN

Vebfaqja:

Projektet

# Emri Statusi Organizatat Vendndodhjet Data e fillimit Data e përfundimit Etiketat
174 Forcimi i kapaciteteve të rinisë nga komunat e zgjedhura për të identifikuar praktikat diskriminuese dhe propozimin e veprimeve të duhura përmirësuese, duke sfiduar narrativat ekzistuese përmes edukimit për të drejtat e njeriut në veri të Kosovës: Fuqizimi i të rinjve për t'u bërë mbrojtës të të drejtave të njeriut në komunitetet e tyre Completed UNMIK
NGO Synergy
NGO PEN
Shkollat e mesme
Shtime , Malishevë , Obiliq , Graçanicë , Fushë Kosovë , Gjakovë , Zveçan , Zubin Potoku , Podujevë , Mitrovicë e Jugut , Mitrovicë e Veriut , Leposaviq , Ferizaj #YOUTH
175 Forcimi i kapaciteteve të rinisë nga komunat e zgjedhura për të identifikuar praktikat diskriminuese dhe propozimin e veprimeve të duhura përmirësuese, duke sfiduar narrativat ekzistuese përmes edukimit për të drejtat e njeriut në veri të Kosovës: Fuqizimi i të rinjve për t'u bërë mbrojtës të të drejtave të njeriut në komunitetet e tyre Completed Shkollat e mesme
NGO PEN
NGO Synergy
UNMIK
Shtime , Malishevë , Graçanicë , Fushë Kosovë , Gjakovë , Zveçan , Zubin Potoku , Podujevë , Mitrovicë e Jugut , Mitrovicë e Veriut , Leposaviq , Ferizaj , Obiliq #YOUTH
127 Trajnime edukative për të rinjtë Completed UNMIK
NGO PEN
NGO Synergy
Podujevë , Obiliq , Mitrovicë e Veriut , Shtime , Ferizaj , Gjakovë , Fushë Kosovë #YOUTH
302 Mendoni: Punëtoria e shkrimit kritik të mediave kritike Completed NGO PEN
UNICEF
Innovations Lab Kosovo
Kosova e gjerë #YOUTH
316 Platforma e Vullnetarëve të Kosovës Completed Innovations Lab Kosovo
NGO PEN
UNICEF
Austrian Development Cooperation
Kosova e gjerë #YOUTH
468 Agjendë e avancuar e axhendës Rinore, Paqe dhe Siguri në Kosovë - Asambleja e tretë e Kombeve të Bashkuara për Rinjtë në Kosovë Completed UNMIK
UNICEF
IOM
UNDCO
UN Women
United Youth Task Force
NGO PEN
Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit
Kosova e gjerë 20, April 2019 24, June 2019 #YOUTH
470 Projekti i Arteve pamore ndër-komunitare Completed UNMIK
UNICEF
United Youth Task Force
NGO PEN
Kosova e gjerë 01, June 2019 01, July 2019 #YOUTH
472 Së bashku mundemi Completed UNMIK
UNICEF
United Youth Task Force
NGO PEN
Rahovec , Prizreni , Dragash 01, August 2019 01, September 2019 #YOUTH
476 Nën një Qiell Completed UNMIK
UNICEF
United Youth Task Force
NGO PEN
Klubi i Astronomisë së Kosovës
Kosova e gjerë 01, September 2019 01, February 2020 #YOUTH #ENVIRONMENT
478 [email protected] - Tech Completed UNMIK
UNICEF
United Youth Task Force
NGO PEN
Prishtinë , Graçanicë , Shtërpcë 01, September 2019 01, February 2020 #YOUTH

Terms and Conditions & Privacy Policy Page

BACK TO TOP