NGO Aktiv

Vebfaqja:

Projektet

# Emri Statusi Organizatat Vendndodhjet Data e fillimit Data e përfundimit Etiketat
10 Përfundimi i Dhunës kundër Grave Completed UN Women
NGO Aktiv
Dragash , Gjakovë , Zveçan , Zubin Potoku , Mitrovicë e Jugut , Leposaviq , Gjilan #GENDER EQUALITY #HUMAN RIGHTS
229 Rritja e përgjegjshmërisë së institucioneve të qeverisjes vendore në pjesën veriore të Kosovës In Progress Ambasada Britanike
NGO Aktiv
Zveçan , Zubin Potoku , Mitrovicë e Jugut , Leposaviq
246 Forcimi i Kapacitetit të Aktorëve të Komunitetit për Komunikimin Ndjeshmëror ndaj Viktimave Completed NGO Aktiv
Kanadez për Iniciativa Lokale
Zveçan , Zubin Potoku , Mitrovicë e Jugut , Leposaviq #GENDER EQUALITY
247 Klubi Social i Mitrovicës In Progress NGO Aktiv
KFOS
Kosova e gjerë 01, October 2019
248 Rritja e Potencialit të Avokatisë së Organizatave Serbe të Shoqërisë Civile In Progress NGO Aktiv
NED
Kosova e gjerë 01, October 2019 01, October 2020
249 Krijimi i Kosovës dygjuhëshe In Progress Royal Embassy of Norway in Kosovo
NGO Aktiv
Kosova e gjerë
534 Avokatia për çështje me rëndësi thelbësore për komunitetet jo-shumicë In Progress NGO Aktiv
Olof Palme International Center
Kosova e gjerë 01, January 2020 31, December 2020
535 Projekti i Stardust - Kujtesës In Progress NGO Aktiv
Embassy of Switzerland
Zveçan , Zubin Potoku , Mitrovicë e Jugut , Leposaviq 01, January 2020 30, June 2020
663 Transformimi i perceptimeve konfliktuale përmes rritjes së angazhimit qytetar dhe komunitar në Kosovë In Progress HLC
Art Polis
NGO Aktiv
EU
Kosova e gjerë
750 Qytetarë aktivë Completed Olof Palme International Center
NGO Aktiv
Graçanicë , Zveçan , Zubin Potoku , Mitrovicë e Jugut , Leposaviq , Ranillug , Partesh , Novobërdë 01, January 2019 31, December 2019

Terms and Conditions & Privacy Policy Page

BACK TO TOP