Historitë e juaja

Platformë e ndërtimit të besimit në Kosovë

80361211_1027484634272383_6211503547402420224_n.jpg

Na ishte një herë që kurrë mos qoftë

Ekspozita "Na ishte një herë që kurrë mos qoftë" thërret në kujtesën e fëmijëve të vrarë dhe të humbur gjatë konfliktit në Kosovë (1998-2000).

Lexo më shumë
Cover-srednja-velicina.jpg

Shkolla Muzikore mban lëkundje të ndara në Mitrovicë

Mitrovica mund të jetë famëkeqe për ndarjet e saj etnike - por Shkolla lokale Rock po bashkon të rinjtë nga të dy anët e qytetit për një pasion të përbashkët.

Lexo më shumë
79675089_3492445740795607_5380716912256745472_o.jpg

Eksploro Mitrovicën

Ka iniciuar kontaktet e ka lehtësuar dialogun në mes të rinjve nga Mitrovica e jugut dhe Mitrovica e veriut.

Lexo më shumë