Historitë e juaja

Platformë e ndërtimit të besimit në Kosovë

Magazine4u.jpg

Dhurimi nga Gjermania: Kontigjenti i pajisjeve mbrojtëse për luftën kundër COVID-19

Ministri Zemaj dhe ambasadori gjerman Rohde po marrin pjesë në shpërndarjen e donacioneve me pajisje mbrojtëse kundër COVID-19.

Lexo më shumë
EULEX1.jpg

Vende të lira pune nderkombetare

Thirrni për kontribute për Misionin e Bashkimit Evropian për Sundimin e Ligjit në Kosovë (EULEX KOSOVO).

Lexo më shumë
YIHR.jpg

YIHR: Vende të lira pune

YIHR: Ne po kërkojmë një Asistent të Programit dhe Komunikimit për t'u bashkuar me ekipin tonë.

Lexo më shumë
UN1.png

Zgjidhjet Rinore të Kombeve të Bashkuara SDSN

Raporti i Zgjidhjeve Rinore të Kombeve të Bashkuara për zgjidhjen e rinisë SDSN për vitin 2020 Thirrje për Aplikime: Inovacion i udhëhequr nga Rinia për SDG-të.

Lexo më shumë
USEm2.jpg

Korpusi i Paqes në Kosovë po kërkon individë të kualifikuar

Korpusi i Paqes në Kosovë po kërkon individë të kualifikuar për pozicionet e Designer-Instruktorit Ndihmës të Gjuhës Elektrike dhe Ndër-kulturore për Gjuhët Shqipe dhe Serbe.

Lexo më shumë
UYTF2.jpg

Ndërtimi i një të ardhme më të mirë së bashku

Trajnime multietnike në Kosovë si një urë për bashkëpunimin ndër-komunitar.

Lexo më shumë
OpisMEDIJavanje.jpg

OpisMEDIJavanje: Përsëritje

Për 4 muajt e fundit, KoSSev ka zhvilluar një fushatë për shkrim-leximin e mediave.

Lexo më shumë
Job Op.jpg

Mundësia e punës: Zyrtar për shtyp dhe informacion

Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë ka një vend të lirë për pozicionin e Agjentit Lokal.

Lexo më shumë
AT.png

Ndihmë psikosociale falas në kushte pandemike

Organizata jo qeveritare “Advancing Together” (AT) ka filluar me ofrimin e shërbimeve të mbështetjes psiko-sociale falas gjatë kohës së pandemisë.

Lexo më shumë
UNMIK mask.PNG

Kush duhet të mbajë maskë dhe çfarë maske?

Shiko videon Organizatës Botërore të Shëndetësisë - World Health Organization (WHO) për më shumë. Bashkë mund ta mposhtim COVID-19.

Lexo më shumë
Image_Python_21.png

Trajnimi i Programimit Python

Python është një gjuhë programimi e interpretuar, e nivelit të lartë, me qëllim të përgjithshëm.

Lexo më shumë
were-hiring-88.jpg

UNMIK po punëson!

UNMIK po fton kandidatë të kualifikuar të aplikojnë për dy pozita lokale.

Lexo më shumë