SIT - Qendra për Këshillim, Shërbime Sociale dhe Hulumtime

SIT - Qendra për Këshillim, Shërbime Sociale dhe Hulumtime

Vebfaqja:www.sit-ks.org

Telefoni: +38338223457

Adresa: Rr. Fehmi Agani, H1, Nr.16, Prishtinë

#EDUCATION #HUMAN RIGHTS #YOUTH #GENDER EQUALITY

SIT - Qendra për Këshillim, Shërbime Sociale dhe Hulumtime

Projektet

# Emri Statusi Organizatat Vendndodhjet Data e fillimit Data e përfundimit Etiketat
406 Shkallëzimi i projektit "Iniciativa e të Rinjve" Completed UNMIK
SIT - Qendra për Këshillim, Shërbime Sociale dhe Hulumtime
Prishtinë , Gjakovë , Mitrovicë e Veriut , Kamenicë 06, January 2020 15, June 2020 #YOUTH
526 Punëtorët e të rinjve për të rinjtë Completed KCSF
SIT - Qendra për Këshillim, Shërbime Sociale dhe Hulumtime
Kosova e gjerë 09, January 2019 28, February 2020 #YOUTH
1840 Counseling for Prevention (C4P) In Progress SIT - Qendra për Këshillim, Shërbime Sociale dhe Hulumtime Kosova e gjerë 01, January 2022 31, December 2022 #HUMAN RIGHTS #GENDER EQUALITY
1842 Future4Youth In Progress SIT - Qendra për Këshillim, Shërbime Sociale dhe Hulumtime Kosova e gjerë 01, March 2021 31, March 2024 #HUMAN RIGHTS #YOUTH #GENDER EQUALITY
1843 Youth Voices, Youth Choices In Progress SIT - Qendra për Këshillim, Shërbime Sociale dhe Hulumtime Kosova e gjerë 01, January 2021 31, December 2023 #HUMAN RIGHTS #YOUTH
1844 Enhancing conflict-management skills of youth In Progress SIT - Qendra për Këshillim, Shërbime Sociale dhe Hulumtime Kamenicë , Mitrovicë e Jugut , Mitrovicë e Veriut , Fushë Kosovë 01, January 2021 31, December 2022 #HUMAN RIGHTS #YOUTH
1845 Break the Ice 2.0 In Progress SIT - Qendra për Këshillim, Shërbime Sociale dhe Hulumtime Kamenicë , Mitrovicë e Veriut , Mitrovicë e Jugut , Fushë Kosovë 01, November 2021 31, August 2022 #CULTURE #HUMAN RIGHTS #YOUTH
1847 Supporting the implementation of rehabilitation programmes for perpetrators of VAW and DV as per Articles 16 & 12 of the Istanbul Convention Partially Completed SIT - Qendra për Këshillim, Shërbime Sociale dhe Hulumtime Kosova e gjerë 01, September 2021 30, June 2022 #GENDER EQUALITY

Terms and Conditions & Privacy Policy Page

BACK TO TOP