KCSF

Vebfaqja:

Projektet

# Emri Statusi Organizatat Vendndodhjet Data e fillimit Data e përfundimit Etiketat
510 TruAktiv Completed Sbunker
KCSF
Prizreni , Prishtinë , Pejë , Gjakovë , Mitrovicë e Veriut , Gjilan , Ferizaj 01, March 2018 31, December 2019
509 Ndërtimi i kapaciteteve profesionale të të rinjve në sektorin e bujqësisë Completed Initiative for Agricultural Development of Kosovo - IADK
KCSF
Rahovec , Pejë , Istog , Zubin Potoku , Podujevë , Mitrovicë e Veriut , Viti , Kamenicë , Gjilan 01, March 2018 31, December 2019 #YOUTH
508 Social Act Completed NGO PEN
KCSF
Prizreni , Lipjan , Fushë Kosovë , Pejë , Istog , Gjakovë , Mitrovicë e Veriut , Ferizaj 01, March 2018 30, June 2019 #YOUTH
507 Zhvillimi i gazetarisë hetimore mes gazetarëve që raportojnë në gjuhën serbe në Kosovë Completed Crno Beli Svet
KCSF
Institute for Territorial Economic Development - InTER
Sunshine
Kosova e gjerë 05, February 2018 31, October 2019
511 AktRural (RuralAct) - aktivizëm rinor në zonat rurale të Kosovës Completed KCSF
EC Ma Ndryshe
Kosova e gjerë 02, January 2018 30, November 2019 #YOUTH
512 Arsimi për punësim - E-Squared Completed IPKO Foundation
KCSF
Fushë Kosovë , Gjakovë , Mitrovicë e Veriut 02, January 2018 31, December 2019 #YOUTH
513 Arsimi për punësim - E-Squared Completed IPKO Foundation
KCSF
Fushë Kosovë , Gjakovë , Mitrovicë e Veriut 02, January 2018 31, December 2019 #YOUTH
514 Rruga për karrierë rinore IT-YCIP Completed RIT Kosovo
KCSF
Prishtinë , Pejë , Ferizaj 02, January 2018 31, December 2019 #YOUTH
515 Rruga për karrierë rinore IT-YCIP Completed RIT Kosovo
KCSF
Prishtinë , Pejë , Ferizaj 02, January 2018 31, December 2019 #YOUTH
516 Media filmike dhe faktike Completed DokuFest
KCSF
Kosova e gjerë 02, January 2018 30, November 2019

Terms and Conditions & Privacy Policy Page

BACK TO TOP