Historitë e juaja

Platformë e ndërtimit të besimit në Kosovë

us.jpg

Këshilltari i Rinisë i UNMIK-ut dhe Këshilli i Shkurtër i Sigurisë për Rinjtë e Rinj të Kosovës

UNMIK-u ishte një nga tre misionet e KB-së që prezantuan praktikat e tyre më të mira në takimin e formulës * të Arrias të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara.

Lexo më shumë
unmik.jpg

Zbatimi i Rezolutave për Rininë, Paqen dhe Sigurinë nga Operacionet e Paqes të KB

Më 9 shtator, Këshilltarja e Rinisë së UNMIK-ut Jana Minochkina dhe dy të rinj nga Kosova Diellza Geci dhe Andjela Mirkovic do të informojnë Këshillin e Sigurimit.

Lexo më shumë
news1.png

Deklarata e PSSP-së Tanin

PSSP Tanin ripohon mbështetjen e UNMIK-ut në procesin e ndriçimit të fatit të personave të zhdukur në Kosovë.

Lexo më shumë
UNICEF.jpg

Përgjigja e UNICEF ndaj COVID - 19 në Kosovë

7.6 tonë pajisje të mbrojtjes personale janë siguruar për punonjësit e vijës shëndetësore nga UNICEF me mbështetjen e Qeverisë së Luksemburgut.

Lexo më shumë
Japan 11.jpg

Përgjigja e UNICEF-it COVID - 19 në Kosovë

Me ndihmën e qeverisë japoneze, UNICEF u siguron punonjësve shëndetësorë 367.580 grupe të pajisjeve mbrojtëse personale.

Lexo më shumë
EU.jpg

BE i ka dorëzuar një pjesë tjetër të ndihmës së saj Kosovës

Bashkimi Evropian dha sot pjesën e pestë të ndihmës për luftën kundër pandemisë COVID-19 në Kosovë.

Lexo më shumë
Magazine4u.jpg

Dhurimi nga Gjermania: Kontigjenti i pajisjeve mbrojtëse për luftën kundër COVID-19

Ministri Zemaj dhe ambasadori gjerman Rohde po marrin pjesë në shpërndarjen e donacioneve me pajisje mbrojtëse kundër COVID-19.

Lexo më shumë
UYTF2.jpg

Ndërtimi i një të ardhme më të mirë së bashku

Trajnime multietnike në Kosovë si një urë për bashkëpunimin ndër-komunitar.

Lexo më shumë
AT.png

Ndihmë psikosociale falas në kushte pandemike

Organizata jo qeveritare “Advancing Together” (AT) ka filluar me ofrimin e shërbimeve të mbështetjes psiko-sociale falas gjatë kohës së pandemisë.

Lexo më shumë
undp.jpeg

Vullnetarët e Komunitetit të KB në Kosovë

Vullnetarët e Komunitetit të KB në Kosovë: Bridimi i zyrave lokale të punësimit dhe komuniteteve në mes të COVID-19.

Lexo më shumë
LINK.jpg

Duke shtypur rrugën e tyre drejt një Kosove më të sigurt

Duke shtypur rrugën e tyre drejt një Kosove më të sigurt: Zbuluesit e rinj shtypin mbrojtëset 3D të fytyrës për punëtorët shëndetësorë.

Lexo më shumë
UNDP.jpg

COVID-19 Përgjigja dhe Rimëkëmbja

UNDP, përmes Projektit të Fondit të Mirëbesimit Shumë-Partner për Reagimin dhe Rimëkëmbjen e Kombeve të Bashkuara (KB) të UNMIK-ut, i implementuar nga UNDP / UNV dhe UNICEF.

Lexo më shumë
AmericanCor1.jpg

Këndi Amerikan dhe Biblioteka e Prizrenit kanë dhuruar maska ​​3D

Sot, Këndi Amerikan dhe Biblioteka e Prizrenit kanë dhuruar maska ​​3D për Qendrën Regjionale të Shëndetit Publik në Prizren.

Lexo më shumë
unmik donation.jpg

Donacionet e UNMIK-ut

Faza e dytë e përfunduar: UNMIK jep PPE dhe tableta në të gjithë Kosovën për të luftuar COVID-19!

Lexo më shumë
DONACIJA1.jpg

Donacione të vlefshme të KFOR-it në kohë të pandemisë: Solidaritet dhe mbështet je!

Pandemia e virusit korona na ka mësuar shumë, por mbi të gjitha na ka treguar se solidariteti, bashkëndjenja dhe ndihma janë thelbësore në situate të tilla.

Lexo më shumë